Samarbejdspartnere

Plus Pension er et selvstændigt brand i PensionsSelskabet
Pension & Healthcare Services, og er målrettet dig som selvstændig.

PensionsSelskabet er en ejerledet virksomhed startet og drevet af selvstændige.Vi tør derfor godt påstå at vi ved ALT om hvor vigtig fleksibilitet og sikkerhed er for at en virksomhed har succes. Med det udgangspunkt kunne vi sammensætte Danmarks mest omfattende og komplette løsning til selvstændige.

Mød vores samarbejdspartnere

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

      

Euro Accident leverer alene personforsikringer til både virksomheder og private – men kan også blive en del af pensionsløsningen. Du får en uafhængig løsning, så du er fri til at placere din pensionsinvestering. 

 

 

Dansk Sundhedssikring be-står af et team af læger og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen med både of-fentlige og private hospita-ler. På den måde kan du hur-tigt komme til undersøgelse og blive behandlet. 

    

 

Nordnet er den største on-line børsmægler i Norden, der håndterer opsparing og investeringer. Nordnet er til dig, der ønsker en pensions-ordning, med sikkerhed og op sparing, og har et ønske om at være ”hands on”.

 

      

AP Pension er et uafhængigt og kundeejet pensions-selskab. Vores samarbejde med AP Pension giver os mulighed for at tilbyde flek-sible og konkurrencedygtige pensions- og forsikringsløs-ninger til fair priser. 

Gjensidige Forsikring er en af Danmarks største og mest specialiserede udbydere af sundhedsforsikringer til pri-vat og erhverv. Sammen med Gjensidige tilbyder vi attraktive sundhedsforsikringer til virksomheder og private. re

   

 

Dansk Lønsikring er den økonomiske tryghed, i til-fælde af arbejdsløshed. Man kan sikre op til 90% af ens løn, hvis man bliver ledig. Vi dækker lønninger helt op til 61.500 kr./mdr. uanset hvil-ken a-kasse du er tilknyttet.

  

 

Dansk Tandforsikring er et medarbejdergode, der sik-rer en hjælp til at betaling af op til 80% af tandlægereg-ningen ved langt de fleste tandbehandlinger. En tand-forsikring sikrer øget velbe-findende og generel trivsel.

       

Købstædernes Forsikring er et kundeejet selskab, med mere end 100.000 kunder. Som kunde kan du nyde godt af vores samarbejde.

Send til en ven

Send dette sites URL til en ven

KONTAKT OS FOR EN RÅDGIVNING

forvent mere

Værdien af at vælge os

  • Brug din sundhedsforsikring alle ugens hverdage

  • personlig-, telefonisk- og e-rådgivning når det passer dig

  • Fast kontaktperson og pensionsrådgiver

  • Personligt serviceopkald hvert år eller når det passer dig

  • E-mails besvares indenfor 24 timer Subtext

Hvad med...

Ofte stillede spørgsmål